Miracolul Din Munții României

Magia Naturii

Munţii Banatului, nici prea înalţi, nici prea joşi, acoperiţi de păduri de foioase şi pajişti, scăldaţi de soare blând şi vânturi prietenoase, ascund tainic bogăţii neştiute şi comori nevăzute. AUR’A o bijuterie în formă lichidă, pură, îmbogățită natural, specială, unică, apă provenită dintr-un izvor subteran, direct din inima muntelui, dintr-o zonă sălbatică, unde natura se manifestă în voie într-o libertate totală, neatinsă de activități industriale sau agricole, încremenită parcă într-un calm absolut.

Izvorul apei AUR’A se numeşte Ursoanea, denumire moștenită din vremuri străvechi. Apa coboară de pe munte, prin inima lui, și ”spală” Cracul cu Aur, un masiv cunoscut ca loc de extracție a aurului pe vremea dacilor.

Datorită dispunerii șisturilor aproape orizontal, apa trece lin și se îmbogățește cu elemente. Din locul în care izvorăşte, este captată şi transportată doar 47 de metri prin conductă până la locul unde este îmbuteliată în sticlă.

Echilibrul Perfect

Apă naturală de izvor, pură, alcalină, cu conținut (natural) de coloizi de aur și argint și cu minerale perfect echilibrate. Apă preluată direct din natură și îmbuteliată în sticle de sticlă, după cele mai exigente sisteme de calitate și siguranță alimentară.

Hidrogen
Oxigen
Aur
Argint

Comparativ cu alte ape, Aur'a prezintă un conținut foarte scăzut de sare.

Energizează, hidratează, reglează, îmbunătăţeşte, ameliorează, cu beneficii extraordinare pentru consumator.

Lipsa concentrațiilor de nitriţi şi nitraţi îi conferă statutul de apă nepericuloasă

Are uimitoarea capacitate de a neutraliza şi lichefia deşeurile acide din organism fiind sursă de sănătate şi stare de bine

Are calităţi antioxidante care protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi

Stimulează forţa vitală a organismului