fbpx
Comunicate de presăNoutăți

Aur’a ajunge în Emiratele Arabe Unite!

By 23/03/2022 iunie 13th, 2022 No Comments

Apa românească Aur’a intră în restaurantele și hotelurile de lux din Emiratele Arabe, inclusiv în Burj K’halifa. Contractul, semnat la EXPO 2020 Dubai.

AUR'A ajunge în Emiratele Arabe Unite!

AUR’A ajunge în Emiratele Arabe Unite!

Apa naturală Aur’a, singura apă din România premiată la Bruxelles de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate cu trei stele de aur, își continuă expansiunea peste granițe și va fi exportată în Emiratele Arabe Unite. Contractul cu EAU a fost semnat pe 23 martie 2022, în Pavilionul României din cadrul Expoziției Mondiale EXPO 2020, găzduită de Dubai.

Deloc întâmplător, contractul cu Emiratele Arabe Unite s-a semnat la EXPO 2020, unde tema cu care s-a prezentat țara noastră a fost H2RO, obiectivul fiind punerea în valoare a apelor din România. A fost un drum lung până să ajungem în acest punct, o muncă asiduă pentru a respecta legislația din Emiratele Arabe Unite vis-a-vis de calitate și siguranță alimentară. Am trecut printr-un proces complex de audit, implicând vizite ale unor autorități din Emirate care să verifice și să valideze toate certificatele anterioare pe care le-a obținut Aur’a. În cele din urmă, apa va avea inscripționată pe etichetă certificarea finală primită din partea Emiratelor, fără de care produsul nostru nu poate fi exportat și comercializat”, declară Horațiu Rada, președintele Aur’a Mineral Water.

În Dubai, apa românească va fi consumată în cele mai selecte restaurante, inclusiv în zona centrală, unul dintre reperele principale atât pentru localnici, cât și pentru turiștii străini datorită celebrului Burj K’halifa și a Dubai Mall, al doilea mall ca mărime de pe mapamond.

AUR'A ajunge în Emiratele Arabe Unite!

AUR’A ajunge în Emiratele Arabe Unite!

Apa Aur’a, premiată pentru al șaselea an consecutiv cu trei stele la Bruxelles, de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate, cu Superior Taste Award, distincție ce revine unui număr limitat de produse din lume, provine din Munții Banatului și este un produs premium destinat, în principal, pieței HoReCa din România și străinătate. Peste granițe, Aur’a este deja prezentă în unele hoteluri și restaurante din SUA, Franța, Marea Britanie, Israel, Elveția, Austria, Tenerife.

De asemenea, Aur’a este singura apă din România desemnată, din 2016, Trust Mark, iar din 2019, face parte din elita apelor promovate la nivel global de Fine Water Society. La nivel național și internațional, Aur’a plată și Aur’a carbogazificată sunt produse care se bucură de certificare Kosher Parve.

Compania Aur’a Mineral Water este localizată în comuna Ocna de Fier, județul Caraș-Severin, și are capital 100% românesc, fiind deținută de oamenii de afaceri timișoreni Horațiu Rada și Eleodor Coptil. Aur’a este o apă natural alcalină cu pH de 8.25 care conține coloizi de aur şi argint și este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă.

Vă dorim o zi frumoasă!
Cu stimă,
Horațiu Rada și Echipa Aur’a