fbpx
Comunicate de presăNoutăți

Ziua Mondială a Apei

By 22/03/2022 iunie 13th, 2022 No Comments

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită de copiii unei grădinițe din Dumbrăvița la fabrica de îmbuteliere a apei Aur’a

Apa Ziua Mondială a Apei

Apa Ziua Mondială a Apei

Zeci de copii de la o grădiniță din Dumbrăvița, județul Timiș, au descoperit povestea apei și traseul de la izvor și până la îmbuteliere chiar de Ziua Mondială a Apei, în cadrul unei acțiuni organizate de compania Aur’a Mineral Water. Preșcolarii au vizitat fabrica companiei din localitatea Ocna de Fier, județul Caraș-Severin, unde li s-a prezentat întregul proces de îmbuteliere a apei Aur’a, singura apă din România premiată la Bruxelles de Institutul Internațional pentru Gust și Calitate cu trei stele de aur.

Educația și responsabilitatea față de mediu și sănătate reprezintă modul în care dorim să marcăm Ziua Mondială a Apei în acest an, pe care și țara noastră o sărbătorește începând din 1993. Iar educația trebuie să se facă încă de la cele mai fragede vârste. De aceea, ne bucurăm că putem contribui la conștientizarea importanței pe care o are apa în viețile noastre și că avem prilejul să le arătăm copiilor cum ajunge apa de băut pe masă de acasă”, declară Horațiu Rada, președintele Aur’a Mineral Water.

În cadrul vizitei, copiii au aflat povestea locului, precum și detalii despre bogățiile naturale de la poalele versantului Cracul cu Aur din Munții Banatului. De asemenea, au primit informații despre procesul de îmbuteliere a apei, dar și despre calitățile pe care le are Aur’a. La final, au primit cadouri constând în dulciuri și sticle de apă Aur’a.

Într-o lume în care suntem înconjurați de produse de calitate îndoielnică, ne-am asumat rolul de a promova un produs sănătos, 100% românesc, îmbuteliat în sticlă, ambalaj ce îi păstrează nealterate proprietățile. Trebuie să conștientizăm nevoia de a consuma produse care respectă cele mai înalte standarde de calitate, așa cum este Aur’a”, adaugă Horațiu Rada.

Aur’a este o apă de izvor alcalină, cu pH de 8.25 care conține coloizi de aur şi argint și este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă. De-a lungul timpului, apa românească a primit cele mai înalte distincții și recunoașteri la nivel mondial, fiind premiată pentru al șaselea an consecutiv cu trei stele la Bruxelles. Este un produs premium destinat, în principal, pieței HoReCa din România și străinătate (SUA, Franța, Marea Britanie, Israel, Elveția, Austria, Tenerife).

Ziua Mondială a Apei se sărbătorește anual pe 22 martie, începând din 1992, ca urmare a unei decizii a Națiunilor Unite, cu scopul de a atrage atenția asupra problemelor legate de necesitatea protejării cantitative și calitative a apelor.

Vă dorim o zi frumoasă!
Cu stimă,
Horațiu Rada și Echipa Aur’a