fbpx
Noutăți

De ce e important să bem o apă naturală pură îmbuteliată în sticlă și nu în plastic?

By 21/08/2020 No Comments

Apa poate fi găsită peste tot în natură și sub formă de apă îmbuteliată peste tot în comerț. Însă nu toată apa potabilă, mai ales cea îmbuteliată în plastic, este benefică pentru organism.

Poate părea șocantă această conștientizare, mai ales că majoritatea celor care locuiesc în zonele urbane și-au schimbat obiceiul de a bea apa de la robinet cu cel de a bea apă îmbuteliată în sticle din plastic.
E adevărat că apa îmbuteliată poate avea proprietăți mai bune decât apa de la robinet, care poate conține aditivi de tratare a apei (clor și fluorul industrial), dar nu poate fi comparată cu apa naturală de izvor, pură, care este cea mai bună sursă de apă pentru organism.


De ce apa îmbuteliată în plastic nu e cea mai potrivită alegere?


Pentru că majoritatea apelor îmbuteliate trec printr-un proces de purificare (tratare) și stabilizare.

Purificarea, de cele mai multe ori chimică, presupune îndepărtarea particulelor/microorganismelor dăunătoare din apă, însă acest proces afectează și compoziția mineralogică a apei.
Totodată, îmbutelierea în plastic permite transferul de microparticule nocive în apă (bisfenoli și ftalați, considerați a fi cancerigeni), transfer accentuat de temperaturile ridicate, când multe din apele îmbuteliate în plastic rămân expuse direct în soare, prin depozitele retailerilor.
Apa pe care o bem ar trebui să fie naturală, îmbuteliată în sticlă sau în ambalaje ce nu emană microparticule toxice, cu o alcalinitate naturală (nu indusă prin procedee industriale), cu o formulă mineralogică echilibrată.


Spunea Masaru Emoto că ”apa, purtată de sânge şi fluidele corpului, este mijlocul prin care hrana ne circulă prin corp. Această circulaţie a apei ne permite să trăim vieţi active. Apa serveşte ca mijlocul de transport al energiei prin toate părţile corpului. Acest transport al energiei se aseamănă unui vagon de marfă ce se mişcă prin tot corpul. Dacă trupul este năclăit şi murdar, atunci şi marfa din vagon se va murdări, deci este esenţial ca apa să fie mereu curată.”
E de preferat să avem o apă ”curată” direct din natură, fără a se interveni prin filtrare sau purificare chimică.

Aura este o apă pură, naturală, ideală pentru organism deoarece:
– Nu conține contaminanți, ea vine curățată în mod natural, de toxine, chimicale sintetice care pot fi periculoase pentru sanatate, metale toxice, bacterii si virusi, substanțe radioactive și alți aditivi (care se folosesc  pentru tratarea apei în rețelele publice) ;

– Este bogată în minerale. Mineralele naturale din apă, precum calciul și magneziul, sunt benefice pentru sănătate, furnizând ”energie naturală” celulelor corpului.

– Este alcalină în mod natural, nu prin procedee chimice cum se întâmplă în cazul apelor alcalinizate ”in laborator”.
– Este săracă în sodiu, așadar este foarte potrivită pentru cei care, din motive de sănătate, urmează un regim sărac în sodiu.

– Are coloizi de aur și argint, ce îi conferă calităţi antioxidante, care protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

– Are un gust natural, bun. E important ca apa să aibă un gust bun, să nu fie fadă, deoarece gustul influențează și obiceiul de a bea apă. Dacă apa nu are un gust plăcut, nu vei bea suficientă, prin urmare corpul tău nu va avea o hidratare optimă.

Hidratează-te începând de azi cu o apă îmbuteliată în sticlă. Descoperă Aur`a și bucură-te de beneficiile pe care le oferă organismului tău, fără pericolul unui ambalaj de plastic.